STORSTUU
STORSTUU
STORSTUU
STORSTUU
STORSTUU
STORSTUU
Selskapsmenyer:
Dette er våre selskapsmenyer.
Her vil vi spesielt fremheve
"Maten på bordet" og
"Eksklusiv selskapsmeny".
Har dere andre ønsker enn menyene under? Ta kontakt med oss, så setter vi opp en meny sammen med dere.
Meny 1: Gaulabord. Kr. 390 (Min. 15 personer)
Dette er et rikholdig koldtbord med tradisjonsretter og 1 varmrett.
Dessert kan bestilles i tillegg (kr 70)
​
-
Røkt laks, eggerøre (Allergener: melk, egg, fisk)
-
Elgroast av elg fra Winsnesmarka, med rødløk og tyttebærkrem (Allergener: melk)
-
Storstuu sin leverpostei, serveres lun med stekt løk, sopp, bacon, syltet agurk og rødbeter
(Allergener: gluten, melk, egg, sennep) -
Egge- og rekesalat (Allergener: egg, skalldyr)
-
Tomatsild (Allergener: fisk, soya, sulfitt)
-
Spekemat fra området, mandelpotet, rømme, grønn salat (Allergener: melk)
-
Oster fra området, bær, honning, nøtter (Allergener: nøtter)
-
Storstuubrød og rugbrød med lokalt smør (Allergener: gluten, laktose)
Varmrett: -
Elggryte, tyttebær og mandelpotet (Allergener: melk)
eller -
Hjemmelagede oksekarbonader med ertestuing og stekt løk (Allergener: melk)
Desserter (bestilles i tillegg): -
Hjemmelaget karamellpudding med krem (Allergener: melk, egg)
-
Hjemmelaget sviskegrøt med fløte (Allergener: melk)
​
Meny 2: 2-retters tradisjonsmeny fra Gauldal. Kr. 320,-
Med hovedrett og dessert.
Hovedrett:
-
Hjemmelaget båttåsuppe
Dessert
-
Hjemmelaget riskrem og rød saus (Allergener: melk)
​
Meny 3: 3-retters tradisjonsmeny fra Gauldal. Kr. 420
Med forrett, hovedrett og dessert
​
-
Forrett:
-
Kraftsuppe med kuttede rotgrønnsaker
-
Hovedrett:
-
Saltkjøtt av lam fra Singsås og svinekjøtt fra Aursundgris. Morr fra Aune Kjøtt, kålrotstappe, poteter og løksaus
(Allergener: melk)
Dessert: -
Hjemmelaget kremkake med bær og frukt (Allergener: gluten, melk, egg)
Meny 4: Selskapsmeny.
2-retter Kr. 390
3-retter Kr. 460
​
Velg mellom 2 eller 3 retter og sett sammen din egen meny basert på våre forretter, hovedretter og desserter.
​
Forretter:
-
Røkt laks med Snøfrisk, rømme, dill, sitron og gressløk. Serveres på grove vafler.
(Allergener: melk, gluten, egg, fisk) -
Elgroast med syltet løk og tyttebærrømme. Serveres på rugbrød. (Allergener: gluten, melk)
-
Lun leverpostei, stekt løk, sopp, bacon. Serveres på rugbrød. (Allergener: gluten, melk, egg)
Hovedretter: -
Elggryte med viltsaus, tyttebær, grønnsaker og mandelpotet. (Allergener: melk)
-
Ovnsbakt økologisk laks med agurksalat, saus og sesongens grønnsaker. (Allergener: melk, fisk)
-
Oksestek med fløtesaus, sesongens grønnsaker og tyttebær. Kjøttkaker kan bestilles i tillegg. (Allergener: melk)
-
Langstekt svinenakke med gulrot, blomkål, broccoli, kokte poteter, husets saus og tyttebær. Kjøttkaker kan bestilles i tillegg. (Allergener: melk)
-
Hjemmebakt flatbrød og lokalt smør følger med på alle hovedrettene. (Allergener: gluten, melk)
Desserter: -
Hjemmelaget karamellpudding med krem (Allergener: melk, egg)
-
Kremkake med bær og frukt (Allergener: gluten, melk, egg)
-
Riskrem og rød saus (Allergener: melk)
​
Meny 5: Eksklusiv selskapsmeny. Kr. 590
Forrett, hovedrett og dessert.
​
-
Grove vafler med laksesalat. (Allergener: gluten, melk, fisk)
-
Elg i Hognabrygg: Mørt elgkjøtt i tynne skiver, stekt og kokt i Hognaøl. med potetmos, tyttebær eller rognebærgele og flatbrød.(Allergener: gluten, melk)
-
Multekrem av likørmarinerte multer og krumkaker. (Allergener: gluten, melk, egg)
​
Meny 6: Maten på bordet.
Kr. 495 (per person, min. 4 personer)
​
En hyggelig og sosial matopplevelse med både varm og kald mat som serveres i gryter og fat på bordet.
Dere får:
-
Varmrøkt røye
-
Fiskegryte
-
Hjortefilet
-
Viltburger
-
Spekemat
-
Poteter og grønnsaker
-
Grønn salat
-
Storstuubrød, hjemmelaget flatbrød og potetkake
-
Smør, rømme og tyttebærkrem
-
Lokal ost med havrekjeks, frukt og bær
-
Kake
-
Dessert av fjellets multer og / eller skogsbær
Kaker:
Alle våre kaker er hjemmelaget.
Liten kake (12 stykker) 350,-
Stor kake (18 stykker) 450,-​
​
-
God gammeldags kremkake* med bær (Allergener: gluten, melk, egg)
-
Suksessterte (Allergener: melk, egg, nøtter)
-
Eplekake* med mye epler og toscatopping. Serveres med krem. (Allergener: gluten, melk, egg, mandler)
-
Kringle* med kanel og vaniljekrem. (Allergener: gluten, melk, egg)
*Glutenfri/laktosefritt kan leveres ved forespørsel
Kaffemat:
All kaffemat er laget i Singsås.
​
-
Klenning og gøbb fra Winsnes gårdsmat med smør, sukker og hjemmelaget gomme. Kr. 70
(Allergener: gluten, melk) -
Eggost og vaffel fra Storstuu Winsnes. Kr. 70
(Allergener: gluten, melk, egg) -
Hyllkake med rømme og skjørost (fra Røsbjørgvollen) og hjemmelaget syltetøy. Kr. 70
(Allergener: gluten, melk)
Kaker og kaffemat bestilles i tillegg til menyene.
Drikke
-
Kaffe/te (påfyll er inkludert) Kr. 35
-
Brus, flaske (0,5) Kr. 42
-
Mineralvann, flaske (0,33) fra Røros, med tyttebær, blåbær eller rabarbra Kr. 55
-
Alkoholfritt øl fra Røros Bryggeri, boks (0,33) . (Allergener: gluten) Kr. 55
Julemenyer
2-retters julemeny. Kr. 390
Sett sammen din egen meny basert på våre hovedretter og desserter. (Julemenyen kan bestilles fra 15.nov-31.des)
Hovedretter:
-
Ribbe med medisterpølser, kjøttkaker, rødkål, stekte epler og svisker, julesaus og mandelpoteter. Tyttebær og flatbrød.
(Allergener: gluten, melk) -
Pinnekjøtt, kålrotstappe, kokte poteter og tyttebær. Hjemmebakt flatbrød. (Allergener: gluten, melk)
-
Kokt kveite med potet, agurksalat og saus. (Allergener: melk og fisk)
​
Desserter:
-
Riskrem med jordbærsaus. (Allergener: melk)
-
Multekrem med krumkaker. (Allergener: gluten, melk)
​
Julekoldtbord. Kr. 450
(fra 15.nov-31.des)
​
-
Rakfisk fra Stensås, mandelpotet, lokal rømme og smør, rødløk, purreløk, rødbeter, sennep.
(Allergener: melk, sennep)
-
Gravlaks med sennepsaus. (Allergener: sennep)
-
Røkt laks og eggerøre. (Allergener: melk, egg)
-
Kokkens tomatsild og sursild. (Allergener: sennep)
-
Hjemmelaget sylte med sennep, syltet agurk og rødbeter (Allergener: sennep)
-
Lun leverpostei fra Storstuu, servert med stekt løk, sopp og bacon, syltet agurk og rødbeter.
(Allergener: gluten, melk, egg, sennep) -
Urtekrydret lammelår fra Singsås, myntegele.
Hjemmebakt brød og flatbrød og lokalt smør. (Allergener: gluten, melk)
-
Varmmat: Ribbe med medisterpølser, kjøttkaker, rødkål, stekte epler og svisker, julesaus og mandelpoteter. Tyttebær.
​(Allergener: gluten, melk)
Dessert:
-
Multekrem og krumkaker (Allergener: gluten, melk, egg)
-
Riskrem og bærsaus (Allergener: melk)
Meny 6: Julekoldtbord. Kr. 550
(fra 15.nov-31.des)
​
-
Rakfisk fra Stensås, mandelpotet, lokal rømme og smør, rødløk, purre, sennep.
-
Gravlaks med sennepsaus.
-
Røkt laks og eggerøre.
-
Kokkens tomatsild og sursild.
-
Lun leverpostei fra Storstuu, servert med stekt løk, sopp og bacon, syltet agurk og rødbeter.
-
Urtekrydret lammelår fra Singsås, myntegele.
-
Hjemmebakt brød og lokalt smør
-
Varmmat: Ribbe og medisterkake med surkål, mandelpotet og husets ribbesaus.
Dessert:
-
Multekrem og krumkaker
-
Riskrem og jordbærsaus
Informasjon om bestilling:
Vi kontakter deg for å avtale menyen og annet rundt bestillingen.
Så sender vi deg en mail med ordrebekreftelse og prisen på bestillingen.
Har du spørsmål, ta gjerne kontakt på mail: storstuu@storstuuwinsnes.no
eller på telefon: 91 59 38 07.
​
Betaling: Vi sender faktura etter selskapet er gjennomført.
​
Avbestillingsfrist:
Minimum 7 dager i forkant av selskapet.
Ved avbestilling 3-6 dager før bestilling beregnes 50% av prisen.
Ved avbestilling senere enn 3 dager før beregnes full pris.
Frist for endring av antall kuvert: 3 dager før levering.
​
Dersom dere har med egne kaker: Dersom du ønsker å ta med egne kaker vil vi legge kakene på kakefat for dere.
Vi serverer også kaffe til (En kanne kaffe koster kr. 120).
Det tilkommer da en leie for lokalet på kr. 350 per time (beregnet fra og med 3.time av selskapet)
​
Annet: Leie av hvite duker: kr. 50
​
Her finner du oss:
Storstuu Winsnes, Bjørgen, 7387 Singsås